Квiтка

Яка квiтка! яке диво!
Яка нiжнiсть! О мiй свiт!
Заживем, дай Бог, щасливо!
Спiла вишня! бiлий цвiт!

О КОХАННЯ мое вiрне!
Оченята мальовничi!
Серце рiдне! Серце рiдне!
А Духовнiсть на обличчi!

Не сумуй, моя лебiдко!
Не журись, моя кохана!
Хiба ж гiрко! Хiба ж гiрко!
Коли Серцю Ти бажана!!!


Рецензии