Супергерой

У цьому свiтi нагод
Я шаленiю
Ти ж уникаєш турбот
Ти тiльки мрieш
Сидиш, роззявивши рот,
Чекаeш дива –
Допоки рiзних щедрот
Почнеться злива!
 
А я скажу тобi:
   Годi сидiти! Годi говорити!
   Треба самому своe життя робити!
Якщо ти зробиш це,
   Ти – супергерой!
 
Навколо тебе дiвчат
Юрбиться зграя
А ти за мрiями iх
Не помiчаeш
По вуха влiз в iнтернет
Любов шукаeш
А та любов за вiкном
Тебе чекаe
 
I я скажу тобi:
   Годi сидiти! Й себе весь час жалiти!
   Треба самому кохання заробити!
Якщо заробиш, то
   Ти – супергерой!


Рецензии