в неби зори
в лісі квіти-духмяні пахощі,
місяць плаває легким човником,
сяє в темряві,блищить вогником
тече річенька руками довгими,
ножиньки свої б"є порогами,
береги камінням усіяне,
щастя сховано поза мріями
моє серденько- бідолашное,
вже пройшло біду страшную,
воно слізьми чисто вмитое
на всі засоби геть закритое
настраждалось воно да намучилось,
по коханню свому воно скучилось,
тане в темряві місяць сяючи,
моє серденько болить,ожидаючи.
Свидетельство о публикации №111121310055