помираю

В душі порожнеча, на сердці оскома..
Чому сталось так? - невідомо нікому.
Чи треба мені і надалі так жити?
Можливо краще було би життя припинити?
Повітря із газом безстрастно ковтаю,
Клітину грудну порожнеча стискає.
Мозок п`яний цей світ не сприймає..
Автопілотом, як завжди, таблетки ковтаю
І в мріях своїх я високо літаю..
Відчеіться від мене! Я ж вас не чіпаю!
Йдіть всі до Чорта! А я? Я помираю!
(25.07.11)


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.