А дэ соби ЕК дай?

Итак, мы гондэ тута з Грыцём
Шось вам хоЦим упаражы хоць.
Да вжэ усим шоб! Да улад!
А дэ соби ЕК дай?

Да, ты в ШИДА догШДАхсь:
Шэ й вин баранак Васьк!

Колы Ж воно пак почаЛося.
Ну, шоб я соль в масол и вот вам П.
Да, хэ!..да, э!..Да фстань раНэньк.
И ты поймэш, хто нэньк.

От гондэво проснувсь Омэлько.
Да дэ. Ныдэ а ны гапэльЛёхк.
РубБашьКак фся дэсь наросХрэст!
А спым дэ. В варыМне Ш.  Чого Ш назваты так комору. Мышэй ф падВаль з ныц холод!

СохРаны Господи, шоб жыд
Да дидовы й коб-р пич.
Хм. Ты подйидь хоть в МотыКалы.
Тут во за БэйРыйСцём хоць нахСим.
Да дэ цыбуЛыну озьМы-К. аво, ТоБи Б ий жыт К. Ну, А ты вжэс бульСый.

ТрыМайТэ там хоть деСить маТрэй.
Воны отСыпЛюць ТаБи Б макХу й.
Шо Ж робЛяць тамо КлигМогЦир.
МогХилК какПайць соби вш.

Ну, Ж праца йдзе на сьфинаХерМык?
И всэ жыРэм улад зь медзьВедзи-Р.
Бо Зь хто Зь ф кольХозикХер вийДзець.
Выдомо, жыд ныЕК.

И во. БИН Ладан загсЖюйРифся:
Та дэ Зь ий дзе Сь сфихСтаць фсех мыхСяк…
Ну, ай! ВИТаль! Сфани пасьЛярв!
Тут жинКа ць ув мине Жь.

Мы Ж по й тив-ТВик ныц баць зихДиф Зь.
Та дзе Зь яны ТаПи фсь!
Так маци сынКу нахВухЦяйЕйць.
Цяво ты на явРей фсё вайЛись!?
ХаЦись апЯць, кап фсих яцьВяг
Ды в бочКу Ш ракСам с сальц?

Не вбей жыдКосьць ни в мозьг!
Да во зе ЯкХуйБок!
Да вот жер ШейхМахНохк!
Да Здань блюгКальт в ДракГайль…
Ды ням здагНогВигЧаф.

А чом жа-х ета БуйЛаньДог… О, в равДзифКе Сь ИСь Шклов:
Хэ! Быф мугЗей там вовк. Жыды хавали сольк! Дык сказ ДзярЖахФин што? А ниц жытКо.


Рецензии