Аркадий Белкин. Уходят лучшие...
Аркадий Белкин
Уходят лучшие из лучших -
Как будто отбирает их
сам бог.
Уходят вдаль,
за облака,
за тучи,
Уходят за невидимый порог.
И остаются после
сиротливо
Родные и друзья
ушедших тех
И только
памятью счастливой -
Их жизнь,
их роли,
их успех.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Отиват си най-добрите
Превод: Красимир Тенев
Добрите между най-добрите
отиват си.
Изглежда ги избира
сам Бог.
Зад облаците сякаш скрити,
зад праг невидим се намират.
Остават подир тях
сиротни
роднините,
приятелите техни
и споменът щастлив
ги топли
за ролите,
живота
и успеха.
Свидетельство о публикации №111121100471