Так от у нас в маскаЛек!
Зараз жах пЯнка гудзе-К!..
ТольКИ ЦИ вслухХавЕвш пекСни.
Сниг зех мяцеЛиць ф пурЗе ль.
Да й вот: я, Пурым ГорБатый.
Да й щэ й Батый прамо, хе-К,
ПьеНый ув досКу Ш гаж праМох.
Ну, ЕК в Мохровы Ж Бычэчк.
Нет! Я щэ Горый ны бахЧыф!
Да й ПрыКарпХатьтя. Аджэ Ж.
Трэ Ж отСлугЖыты – дивЧата Ш
СкакЖуць: да, хэ, вин Тылетк!
Ну, а я Ш Тигра. Бы маты, Х!
Мата ныКолы, ны й ЕК.
Ведь Коляда настуПаЕх:
Спасе ЗымоВый. Каб есль…
Ну, й тры дни хата пляСала!
Сала увЖраЛы й ойВэчк!..
Шкода мни вас, ах, звиРата!
Да й ий СыБэ й клышыНе…
НемЦы Ж завСёды багаты.
Так воны нишЧаць ухСэ Ж.
Хто Ж ля мни скажэ: ах, Васька!
Сам сэбэ вгробыш в БродьДех!
Да, я слуЖыв влад. Да падла
Но збыткуваЛысь з мынэ:
Ну-К, блях, в минютУх назад каб!
А то я сральНий впаРежм!
Да, блин, корМыйЛый норМальНох.
Шэ но ты ззив костыле,
ЕК вжек кокМанДар: дарВальЛись!
Ну-ка, згынь, сукы, ухСех!..
Так вот Савецкая ГарМия
Гарно гарТухЕйць дыкТэй.
Мы Ж ув киновы, хы, й бачылы Ж,
ЕК ты зь дзийРафш кубКый пЕшь.
ФсюДух жыдКы влад посПилы Ж
В русьКу мунДурКу Сь загсЛезьць.
Фси Ж Фомины но гируЮць.
Аюць! Гады сфыны скотеч!
МагНэгр сказав мни но хвайНов:
Да ты Ж в мынэ, гэ, СтрыЛэць!
Я Ж ТыБиг гохПукСКА давШыз.
Бо ты найЛейПшык поэт.
Да, сценГазеТый я цваНый
Выпустыть хоть вам сто з двеСьць.
Да й щэ й ий Молний ухЖарВаль!
Э!..да от печка впраВэць!..
Я Ж, мо, Ж ны Вец.
С ЦыйРыльЧукэй.
Той но турНик знафш шкоЛернь.
Да! Вы Ш прам с Турова фсе вж…
Печень не в ТоРа слаБэньк.
Шо дэ таКэ?
А!..гэто ЕК…
Тройка, сопЛек ты щэ в щэнь.
Коб фТАШчВакць дзевКу Б ф буфКет.
Ню, ЯкубХольВичь дэсь Е Жь…
Сволоч СеБе Жь но Жь гребе.
Но фсем КозЛам Сь взламВаф П хрень.
Да и Хрыста продаВалы й
Хто дэ? Фашыстык ныЩесн?
А дэ война идэць зарэ й?
БойРойДу Ш БоГА Й фсКубХэлм! БАХ! – ий ныМА Й ны й дыТэй.
ВзЛезьЛих на шейМан з лукШей:
Так! А ныМа Ш ныц ПадЛехсь?
Хте сто гавВевць?
БатьКый ридНэньк прохДахЕць
А ны той СавХыль с савКэй?
НайСавФершТейНый Сфинец
БАНдый вам фпрэць сце ф метре! ЛавКый фшэ Ш не дам старРэньк!..
Згынь ваша Ж маты лыхэньк!
Так но ны взЛюб Мыш сцерВец.
КоБрынь заЖрэ шэ вас, щэнь!
Мы Ж ВасильКав к шызь загсьПрэм!..
Да. Дамш фам прэМий за вЕРш. Хто Ж дзе злаДзей зь дарМальЕдк.
Едуха Ш спрэ дух ныкэч.
СпрэньЖый, блинь, спрэньЖый с пареньжь!
А то удаВыкСя ф пень Зь.
Вот вам ПинальТик зя ТИК Ш:
Пина вець ф ПеньЗель цикЧек?
Да. Всё банально тут здесь.
Как гаваРавць в ЗакаНавь.
РыхМах ухНухТрахНах вбачьМ?
Иль ни й МийХайль НасьцьТукПайт?
Свидетельство о публикации №111121100233