Я на Яму - а ям та й увНиз!
Мы навий да на сало смальцив!
Да й МАЯ взе С сыМийКак.
Я на цыцку сто П ракс но й дыйВыфсь.
Шо Ш щэ й с щэй мне зРакБык сце П. -
Да. Ну-да. ДЯШЯвей жиць ось так.
Как ну, твар з жываЦейКа ць.
Бо Ж Олеко-та ДуньДич так жыВВ Б.
Дэся Ж пак
Да, ох, ф пахк
ОлехНохВыкЧах. -
Так от в нас в АлекСанДрии.
Е оно вжек
еКСь дригЩик...
Свидетельство о публикации №111121002523