Не кохати

Пр.
Чьому нічого я знов не відчуваю,
Мабуть тебе я вже не кохаю.
А серце знову мене крає, крає, крає,
Мабуть все ж таки кохає.
Мене тримаєш ти у своїй долоні.
В своїм коханні, у своїм полоні,
а потім ти зі мною граєш.
а може не кохаєш.
1.
Знову прошу тебе, відпусти.
не грай зі мною, та мене не вчи,
не ображайся, але хочу я піти,
не хочу допекти.
Твоє кохання тут не допоможе,
а мо хтось інший кохати тебе зможе.
Але не я, пробач мені цю зраду,
цю дурнувату.
2.
Знову прошу тебе, відпусти.
не грай зі мною, та мене не вчи,
не ображайся, але хочу я піти,
не хочу допекти.
Я дуже хочу бути вільним, як тоді
Коли тебе не знав, коли тебе не мав,
Але кохання цьому на заваді стало,
и мене впіймало.


Рецензии