***
В постійних боях загартована
Немов би рука ампутована
Мова моя прихована
Ось я сиджу здивована
Наче з портрету змальована
Світом глухим ізольована
Часом гнучким відмежована
В стіну німу вмурована
На маячні сфокусована
Майже тепер не керована
Чуйка моя сплюндрована
Кожна поразка врахована
Місцем у світ заброньована
Досить драматизована
Натовпом злим закарбована
Маріонетка зцяцькована
Долі вустами цілована
Шифром якимсь закодована
Під чиюсь річ замаскована
Кроком тяжким прорахована
Тлінним єством не годована
Жадна до всього знервована
Я НЕРЕАЛІЗОВАНА
13.11.2011
Свидетельство о публикации №111120908740