начисто по казацьку
Однак чи все так необхідно?
Якщо всіх слухати, як жити?
Хай хоч почують як це прикро!
Я хочу так, як не було!
І як ніколи вже не буде!
Щоб не влізали всі в ярмо!
Дзеркальний блиск кривій від бруду.)
Свидетельство о публикации №111120900350