За кiлька крокiв

За кілька кроків

  ;За кілька кроків до  кристальної перини ,
спросоння дивлячись на  свій старий годинник ,
улаштувались сни  проміж листа тернини.
Як у дитинстві,досі  зв'Язано  : Wakeup і півник .

Я не піду, і не влаштую всім приматам свята,
Не розумітиму твоїх корисних і вагомих слів,
Я не піду, перетворю себе в персону Grata,
що залягла на дні передивитись свої сни.

У мене є в кишені все,щоб зачинити двері,
У мене Є у сердці все,щоб відчувати рідну кров
;щоб заганяти  в клапани  кроваву Мері,
;Щоб знати тонкощі усіх  серцевих мов.

Моєї злоби не залишиться у молодому тілі,
Мого добра не стане на руках старих,
СТарих від тягара, що залишають довгі милі,
по світу распростягшись,роблячи з себе святих.

Закрили рота всі німі через родини втрату, води,
котрі впадали тільки-но  в простори океанів,
Не розуміючи усіх гнилих проступків  моди
Пасуть на полі пастухи  своїх тупих баранів.

Не пам'ятай  у фарисействі свою рідну  мову,
Не памятаю я того , що зупинило перемир' я,
Я на огні,  у  чугуні палитиму , як вдови ,
свою любов до слів   інопланетного сузір'я


Рецензии