л де ир
Јаш ;ст; јаш ;;лир гысалыр ;м;р,
Заманын сааты ;з ишин ;;р;р,
Бир аз тез., бир аз ;е; буну бил дејир.
Јурдуна, јувана гајыт ;;л дејир...
С;нинч;н аглајыр Иса булагы,
Сыныб Хан чинарын голу,будагы,
Булуддан бојланыб Зијарат дагы,
Узагдан-узага с;н; ;л едир,
Јурдуна. јувана гајыт ;;л дејир.
Г;ррб;тд; иланлар с;ни чалын;а,
;зрајыл ;аныны ;;либ алын;а,
Араз гузу кими д;ш;б ардын;а,
;;р;с;н гача;ан, неч; ил дејир,
Јурдуна, јувана гајыт ;;л дејир....
Ода ;;ср;т галыб о;аг дашлары,
Саралыб с;ј;д;н салхым сачлары,
Торпага с;јк;нмиш м;зар дашлары,
;;р;мч;к торуну бир ;;л сил дејир.
Јурдуна ,јувана гајыт ;;л дејир.....
Гој сынсын булагда суда с;;;н;ин.
Јансын о;агларда, одда дил;јин,
М;;;бб;т в;т;нсиз бизик дид;р;ин
Буну б;д;н, ш;ур,агыз, дил дејир,
Елин;, обана гајыт ;;л дејир........
------------------------------------------------------------
Свидетельство о публикации №111120910799