У коханнi грiха не бува

У коханні гріха не буває,
Бо любов - то святе почуття.
Але совість чомусь роздирає
Псом скаженним мене на шмаття.

Я бажаю Тебе, мов дитина,
І щоночі цілую... у сні.
Та у мене давно є дружина.
Ти ж зваблива, мов сад навесні.

І до ранку мої плачуть очі,
Шаленіють думки у вогні.
Забувати Тебе я не хочу
Та призначена Ти не мені.

У коханні гріха не буває,
Я на сповідь до Тебе прийду.
Може також когось Ти кохаєш,
І зустрілися ми на біду?

Та життя все-одно нас розсудить,
Розпач болю й жалю промайне.
Я кохаю Тебе! Й будь що буде.
Пам'ятай лиш, Кохана, мене.


Рецензии