Я дуже гордий тим

Я журавлем здіймуся в небо синє!
На крилах звістку рознесу по всій Землі!
Я - українець!І нарешті - вільний!
Не будуть їсти ковбасу вже москалі!

З червоного мов кров на жовто-синій
Змінили прапор, дуже гордий тим.
Не задихатимусь в Союзі, не тіснитимусь,
Я запаную у куточечку своїм!

Та й говоритиму, лише на українській.
Бо вже дістала та російськая мене!
Може від цього ще й розбагатієм,
Та стороною бідність обмине!


Рецензии