Лампадка
Я вас не зігрію, мій вірний лицарю, сумний поете...
Ви, мабуть, є нащадком Зоревія,
Що в небесах порозкидав планети...
Я... лиш лампадка...
Не камін, не грубка... Ви розчаруєтесь, мене ще не пізнавши...
Лишусь, як згадка... Щоб, як незабудка,
цвісти і до зірок тягнутись завжди...
2010 рік
Свидетельство о публикации №111120707551