Невже т льки я, пом чаю сонце?

НЕВЖЕ ТІЛЬКИ Я, ПОМІЧАЮ СОНЦЕ?
Та запах солоний вітру?
Влітають хмари в моє віконце
Руками обіймаю зиму,

Їду в маршрутці до дому,
Порожньо в очах людей,
Такий великий скарб навколо,
А их Тягне до возу,до коней,

Прокинтесь від буднів, кохайте!
Природу дивну,та чудну,
Та Холодні думки забирайте,
Приймить зиму, як весну!

Невже тільки я, слухаю море?
Хвилі- це наше життя,
І бачу, як тане рожеве сонце,
В оманах чарівного дня...


Рецензии