Перенасичена
Прості мої слова - всім іншим терміни...
Чужі думки із заздрістю й прокляттями...
Я божеволію на самоті з дилемами...
А все тому, що цінності - знецінені...
(І зараз скаже хтось про тавтологію)...
Моральні якості суспільству вже відмінені...
Кажу про душу, а не психологію...
2008 рік
Свидетельство о публикации №111120706821