суржик рок-н-ролл

Купив макаронів і трішечки солі,
Поставив води,накидав бараболі.
Ножаку вхопив,цибулю кромсаю,
Що далі робити,не пам'ятаю.
      А може,і справді жінку знайти?-
      Та тільки ніхто не хоче іти..!

Води набираю в облуплену ванну,
Поїв крохи сам,накормив таракана.
А може,знять,постірати штани?-
Та ні,вже присохли,нехай до весни.
      А може,і справді жінку знайти?
      Та тільки ніхто не хоче іти..!

По вулиці ходять шикарні подруги,
Багатим дядькам прєдлагають "услуги";
На мене не смотрять,шикарні тварюки,
Але ж я мужчина,-у мене є руки.
      А може,і справді жінку знайти?
      Та тільки ніхто не хоче іти..!


Рецензии