Дотик..

Торкаючись ніжно..як тільки можливо..
лиш подихом..доторком..щоб ненаврочить..
в обіймах стискаю кохання надію..
і міцно..як скарб..щоб нічим не зурочить..
Розтанути в погляді..в подиху..часі..
злиттям воєдино..щоб пам"ять зімліла..
стискаючи серце..топити крижини..
своїм почуттям гарячим..


Рецензии