Сенс життя..

Я розумію..натяки..крапки..я розумію напів подих..напів слово..
та тільки прийняла б я залюбки..те найдорожче..що не є щось нове..
Без чого і життя не має сенс..без чого і не буде існування..
заради чого мрії..сподівання.. Так.. серцем в серце..віра у кохання..
Прийму..як дар..дорожчий над усе..прийму з любов"ю..вірою в майбутнє..
нехай із серця в серце час несе..кохання двох..як казка..незабутнє..


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.