Будьте обережними

Гарний пес відчуває на відстані-
До отари крадеться хижак!
Береже всіх овець своїх віддано,
Їм дає своїм гавкотом знак,

Щоб були вони всі обережними,
Щоб ніхто не відбився із них
Від отари, щоб звірами хижими
Поодинці не знищено їх.

Ту вівцю, не слухняну і вперту,
Що бездумно у хащі бреде,
Він куса й відганяє від смерти
Й до отари своєї веде.

Вчителі неправдиві- то звірі:
Лисенята, всі злі хижаки.
Стіймо ж твердо, незламно у вірі,
Щоб не знищили всіх нас вовки.

Почуття, емоції, настрій
Не керують ніколи хай нами,
Бо вони являються часто
Неправдивими лжевчителями.

Ми живемо не баченням - вірою,
Що від Слова нам Божого дана.
Будьмо ж всі ми стійкими і вірними.
Богу честь, поклоніння, осанна!
Поделиться…


Рецензии
Хай нас Бог завжди веде,
Щоб Йому служили,
Та й до неба доведе,
В край прекрасний, милий.

Вера Пасько   22.03.2012 04:46     Заявить о нарушении