Пильнуйте

Народе Божий, сестри та брати,
Від сплячки нам проснутися пора вже,
Щоб не були ми, як німі ті пси,
Щоб ворог нас усіх з вами не вразив

І не роздер на клоччя, на шматки,
Щоб не посіяв він між нами розбрат,
Щоб не відвів від істини й мети,
Щоб не забрав з сердець наших мир Божий.

Тож будьмо на сторожі кожну мить
Й дивімось пильно всі, куди йдемО ми;
І поступаймо так, як Слово Боже вчить-
Із каменя будуймо дім свій, не з соломи.

Багато зараз розвелось лжевчителів,
І лжебратів, і лжесестер, пророків,
Що не правдиві, й зводять увесь світ,
Що хочуть заглушить Господні кроки.

Господь же близько-близько, при дверях:
Пильнуйте, бадьоріться, не дрімайте,
В своїх домівках і в своїх церквах
На кожне слово сказане вважайте,

Бо слово може оживить, зміцнить,
А може вбить, понівичить, розрушить
І назавжди від Бога удалить
Ще незміцнілі в вірі , в Слові душі.

І не мені про те вам говорить,
Що й вибраних диявол хоче звести...
Давайте ж лиш по Слову вчити й жить,
Улюблені мої брати та сестри.


Рецензии
Щоб з камня житло будувати,
То Слово нам треба сповняти,
По ньому правдиво щоб жить,
З дороги Христа не схилить.

Вера Пасько   22.03.2012 04:51     Заявить о нарушении