Кохання не завжди...
Буває часто навпаки;
І сумніви стискають в жилах кров ,
Відносячи у даль роки.
Дві долі поєдналися в одну,
Як дві ріки злились докупи,
Так жити б їм удвох довіку,
Та не пускають в рай гріхи.
Про все живе, відомо тільки Богу,
І тільки він вирішує: Що? Як?
А ми наївні і смішні нівроку
Не боїмось, що вийде щось не так.
Не так, не там, а хтозна –де,
Не ми, не ти,а інший хтось.
Іде не за, а проти течії,
І думає, що повезе авось.
Бог дасть, мабуть, напевно,
За легковажність будемо платить.
Та нарікаємо на долю ревно,
Бо хочеться усе змінить.
Свидетельство о публикации №111120507570