Бiля вiкна зовсiм одна

Звичайний день i звична нiч
i ми з тобою вiч на вiч
ти просиш в мене пробачення,
вимагаэш слiдучого побачення...
Наступного дня - все це чутки
а в слухавцi знову лише гудки.
Твоi слова - нестерпнi прози,,
а на очах чи дощ, чи сльози.
Та може колись прийде час
ти будеш згадувати нас
буде важливою зустрiч остання
i буде знову нестерпне бажання...
I знов перед очима твiй портрет
та поки що не мiй черед.
Як в тебе справи, що ти робиш?
Моэму серцю дуже шкодиш!
I знову я зовсiм одна
чекаю тебе до темна.
Бiля вiкна
зовсiм одна.......


Рецензии