Не вм ла мр яти

Не вміла мріяти,
Та вміла малювати,
Ніяк не діяти,
Когось у сні чекати..
Не мати наміру звикати
До всіх фантазій, снів
І знову-знову малювати
І не тримати своїх слів
Омріяними піснями весні
Співати душу краяти..
І знову кольорові ці пісні,
Комусь примарити..
Та тільки ж мріяти не вміла..


Рецензии