Швидкоплиннстьжиття
Біжать не помітно і дні ночі,
А роки летять з швидкостями ракет.
І, часом, -" Спинися!" - я крикнути хочу.
"Часу! Зупини реактивний свій лет!"
Та час іде і вае міняється
З ранковим гасненням зорі.
Лише незмінним залишається
Постійне кручення землі.
Все. Ми дорослі. Не повернеться
Дитинства казка золота...
І тільки в пам"яті зостануться
Щасливі сонячні літа.
1979р.
ПРО НЕРОЗДІЛЕНЕ КОХАННЯ
Ти приходиш у сни з української казки, Іванку!
І ми бродимо вдвох по лугах придеснянських до ранку.
Ти приходиш у сни, щоб у дійсності вже не з"явитись.
Ти приходиш у сни, щоб могла на тебе надивитись.
Ти приходиш у сни. Все частіше й частіше приходиш,
Чорноокий, стрункий біля хати моєї ти ходиш...
А прокинуся я - ти до ночі, Іванку, зникаєш
І тоді я весь день все дорогу до тебе шукаю.
1980р
Свидетельство о публикации №111120410244
Я рад встречи.
С уважением Николай.
Николай Белесов 06.12.2011 19:13 Заявить о нарушении