Зима

По Эвропі пройшли заметілі,
Вже давно у снігу Колима,
А у нас лиш цієї неділі
Понад містом спіткнулась зима.

Кожушину порвала у клоччя,
Розтрусила багаж на бігу,
Зупинилась на мить серед ночі -
І на ранок все місто в снігу.

На ялинках - пухнасті хустини,
На будинках - нові картузи.
Невпізнанно вчорашні картини
Розтушовують зодчі-тузи.

Жваво сіра посмітюха скаче
(Зараз просом ії пригощу)
Все змінилось навкруг і неначе
Й не було у суботу дощу.


Рецензии