Найдорожче

Про неї вже написано чимало
Святих рядків… І будуть ще писати.
Бо в мові  слів святих  не бракувало,
Щоб щирий голос серця передати.

Здолала в долі біль, тривоги, муки
І на землі продовжує життя.
 Мов скарб, своє дитя бере на руки,
В  цілунках материнські  почуття.

І дух , і ніжність всюди в слові: - МАМА!
В боргу ми перед нею - я і ти.
Живе у кожного в сердечнім  храмі,
Й довічно її в серці берегти.

Богородиці спорідни  Ненька-Мати,
Для кожної  людини святе її ім’я
Все найдорожче, що можливо мати,
Це Батьківщина, Матінка й Земля!


Рецензии