Ранкова молитва

Ніжить очі ранкова пастель,
Промінь кінчиком шию лоскоче.
В перекатах застигла форель -
В течію повертати не хоче.

Трусить роси ліщиновий кущ -
Встигла вчасно підставити глека.
Впав із гілочки заспаний хрущ,
А у небо здійнявся лелека.

Б`є поклони в траві богомол,
В небі птаха (чи ангел?) літає.
Чистий ранок зійшов на престол,
"Отче наш..." з цілим світом читає.


Рецензии