Давай...

Давай сховаємось від світу!
Таїти будемо образи,
Розкидаєм в кімнаті квіти
Розібємо об стіни вази.

Слова розставимо в повітрі
Щоб ти шукала їх навмисно,
І очі сліпнули від світла,
Щоб було тільки серцю тісно.

І обіймати навмання,
У темряві від щастя мліти
Створити власне забуття,
Давай сховаємось від світу!


Рецензии