У нiч Святого Миколая

Доню моя, доню,
Що з тобою сталось?
Замріяна ходиш,
Не їси –  куняєш…

Не сталось нічого,
Люба моя мамо.
Просто я чекаю,
 СвятогоМиколая.

Як прийде до мене,
Розповім про щастя.
Як, ти моя нене,
У світі найкраща.


Рецензии