под глибами солi

Я залишаю це мiсто.
Моє  фізіологічне,
Дотепне.
Я залишаю цi днi.
Бесперечно, я осiнь пiрнає
В пiсок,
То я так в свою
Пiвнiчнiсть.
Барвнотравну,
Океанiчну.
Твоє тiло завмерло
Та спить пiд глибами солi.
Я приходитиму,
Я спiватиму колисковi
Та лягатиму поруч
З тобою...


Рецензии