Там круговерть зимова...
наші сни,
Де ми з тобою разом щасливими
були,
Де я тебе любила, де ти був
тільки мій,
Але то все бедлам тих
нездійсненних мрій.
В цьому житті, що зараз, не
буду я твоя,
Бо тут любов незламна не
коштує гроша,
Або ж її немає, бо ти не віриш в
це.
Не знав, що я кохаю, бо думав
не про те.
Та ти колись зумієш повірити в
слова,
Й до болі ти захочеш, щоб я була
твоя.
Але не зможу завше чекати я
тебе,
Бо нам ніхто не скаже, коли
любов прийде.
Свидетельство о публикации №111120200352