Забути я зум ю теж
Я в них не бачу вже себе.
І, як раніше, вже не хочу,
Кохать не хочу я тебе.
Любила сильно твої руки.
І лиш для тебе я жила,
А ти не бачив мої муки,
Для тебе я ніким була.
Мені казав, що я хороша,
Але не пара я тобі.
Любові в тебе я не прошу,
Уже не треба мені, ні.
Я обіцяю, що забуду
Тебе і образ твій чужий.
Страждати я уже не буду,
Ніколи ти не будеш мій.
Любов цвіла як вишня спіла,
Їй краю не було, ні меж.
Любити я тебе уміла,
Забути я зумію теж.
Свидетельство о публикации №111120200322