Диво-калина
День за днем кудись мина.
Лиш стоїть в красі незмінній
Біля поля дивина.
Це калина, вся буяє,
Роздає усім тепло.
І напевно кожен знає -
Богом дане те добро.
Сонце - віти приголубить,
Вітер – казку розповість.
Бо калину дуже любить,
Він у неї частий гість.
І калина, що край поля,
Тихо листям шелестить.
Видно в неї така доля -
Дихать вітром, що летить.
Випливає місяць ясний,
Серед ночі, в пізню мить.
Але завжди так невчасно,
Диво–дерево вже спить.
Помилується, тихенько
Вкриє листя кришталем.
І помчить, в думках раненько,
В небо білим журавлем…
Опадає лист осінній,
День за днем кудись мина.
Все стоїть в красі незмінній
Біля поля дивина…
8.10.2002 р.
Свидетельство о публикации №111120100852
Жидких Елена Сергеевна 21.02.2014 09:11 Заявить о нарушении
Прокопенко Юрий 21.02.2014 09:49 Заявить о нарушении