Iнтернет

У Інтернеті щось шукають,
На сайтах, різних сторінках.
Куди і доступу не мають,
Ламають коди на замках.

Неначе світ перевернувся,
Сидять, занурившись в екран.
Чи їв , чи пив, чи поперхнувся,
У голові немов дурман!

Як жити Інтернет навчає,
Дає пораду, що хотів.
Немов чаклун, усе він знає,
Щоб ваш екран лиш мерехтів.

По Інтернету і лікують,
Добавки вилікують враз.
Пігулки всякі пропонують,
Поради їхні, як наказ!

Беріть, забудьте про хвороби!
На сайтах раду надають.
Сидять і слухають  «нероби»,
По Інтернету все снують.

Тут однокласники, там ліра,
З віршами сайти на смаки.
Все, що душа твоя хотіла,
Дають оці нам коробки!

Без них уже не обійтися,
Новий прогрес він надає.
Всьому навчайся, не лінися,
Тоді й прозріння настає.

Пограти в ігри віртуальні,
Дітей від них не відірвати!
Їх спілкування, мов реальні,
До цього нічого додати.

Це павутиння обплітає,
У віртуальний вимір гне.
Людина молода не знає,
До чого все це приведе.

Йому не треба довірятись,
Бездумно вірити словам.
Навчайтесь в цьому розбиратись,
І брати, що потрібно вам.

Світ Інтернету неосяжний,
Із нього важко виринати.
І сайт буває недосяжний,
То знати треба, що шукати!

Беріть все те, що вам потрібно,
У Інтернеті вибір є.
Реагувати треба гнівно,
Коли не те він видає!


Рецензии
Ничего подобного я ещё не читала. Хохочу и падаю. На украинском про интернет - это улёт! И вообще - интересные у вас стихи. Ещё зайду.

Лариса Бухвалова   08.02.2012 20:11     Заявить о нарушении
Заходите, Лариса. Всегда рад новым читателям.

Борис Мохонько   09.02.2012 11:03   Заявить о нарушении