Гэй Беларусы!!!

Дзе падзявалася сонца?
Дзе мы яго страцілі?
Так няможна жыць бясконца!
У мрак сябры мы трапілі!!

Вочы нашы заплюшчаны,
Вушы прыкрыты затычкамі,
Могз наш адключаны
І ўсякай дрэнню запічканны!

Далей рукі на бачыць ніхто,
Праблемы суседзей цябе ні чапаюць!
Засталося накінуць паліто..
Хаця, і так пахаваюць…

Гэй Беларусы! Сінявокі народ!
Дзе падзявалася праўда?
Ад мала да вяліка, гайда на сход!
Каб кожны сказаў, у чым яго крыўда!!!


Рецензии