Почему не спасал жену?

- Чому ж не витягнув ти жінку, як тонула, із води?-
- Звідки я знав, що вона тоне, бо орала як завжди !-


Жінка ( укр.) – жена.
Звідки ( укр.) – откуда.
Як завжди ( укр.) – как всегда.


Рецензии