Дещо

Ошукані люди
У спідній білизні
Ходили на мітинг
(Це замість відпустки).
В чиємусь городі
Якісь фольклористи
Маленьку дитину
Знайшли у капусті.
Кислотність дощів
Призвела до хіпанства,
Нерівність доріг
Призвела до трамплінів.
Якщо ти кричиш –
То це виключно капсом,
Якщо це спадковість –
Це надто мінливо.
А часу то обмаль,
То вдосталь занадто
(Запалюєм вогнище,
Граєм на лютні).
І далі, і далі
Доріжкою з нафти
Проходить твоє
Різнобарвне майбутнє…


Рецензии