Я Плохой
Я Плохой,
Умойте руки,
Пусть вам будет хорошо.
Я Плохой,
Оставьте скуку,
И разбавьте все водой...
I Am All
Remember just four
**55*55**
Fifty Five Holy Fifty Five One
Before Eternity
Clear your mind clean your words
True reality beyond
of manifestation World
*********
Ketu
om ketave namah
om stram strim straum sah ketave namah
om shri ganeshaya namah
om shri maha ganapataye namah
*
Turiyatita-Avadhuta
Jivanmukta
Свидетельство о публикации №111112904650