Про рiдну землю i родину

Пісні звучать про Україну,
Красива музика і спів.
Про рідну землю і родину,
Написано багато слів.

За волю пращури боролись,
Щоб ненька вільною була.
Своєму богові молились,
Нікому не бажали зла.

Раділи, як цвіла калина,
Вплітали в коси і вінки.
Чекала мати свого сина,
Молились богові жінки.

Щоб повернулися с походу,
Жили надією вони.
Дітей ростили, мали вроду,
Отак віками і жили.

Не загубили свою вірність,
Красу і вроду зберегли.
В дітей виховували гідність,
Щоб у добрі вони росли.

Усі віки зі злом боролись,
Хотіли щастя дітям, всім.
І долі часто не корились,
Як захищали рідний дім.

Надію всім дає калина,
Сьогодні і на майбуття.
Стає щасливою родина,
І має сенс тоді життя.

Кохайте серцем Україну,
Свою калину за селом.
Не забувайте про родину,
Уклін землі зробіть чолом.

Пісні співайте і танцюйте,
Живіть земним коханням всі.
Любіть кохану і цінуйте,
Тримайте світ цей у красі.

Любіть свій рідний край, нащадки,
Співайте радісних пісень!
З надією стрічайте ранки,
Радійте разом кожен день!

Яка б вас доля не спіткала,
Своєю думкою живіть.
Пісні, що мати вам співала,
Надовго в серці збережіть!


Рецензии