Прекрасна Натал я
Прекрасна Наталія,
Манять твої губи,
Бедра, пуп та талія.
Манять твої руки,
Ноги та сідниці.
Манять твої блузки,
Колготи, спідниці.
Тендітная спинка,
Не широкі плечі.
На грудях бутони
Не як у малечі.
Ніжни й голос – тихий –
“Бархотна багіра”.
“Шовкове” волосся,
Тепла, біла шкіра.
Ти – моя дружина –
Кохаю, бажаю.
Вечором сьогодні
Я тебе пізнаю.
Сотворив Бог мужа,
Жінку – дав бажання.
Ти мені від Бога.
Ти моє кохання.
Свидетельство о публикации №111112903336