Ямьле бэйрэм Сабан Туе
Ямьле , ж,ылы коннэр ж,итте! Кырда язгы эш тэмам.
Ж,эйнен, назлы коннэрендэ , авылларда зур бэйрэм.
Кичке авыл урамында , агла халык ж,ырлары.
« Эй рэхмэт!» ж,ыя булэклэр , койлэп гармун мон,нарын.
Бэйрэм хисе авылларда. Бэхет, шатлык агыла.
Назлы ж,ырлар , мон,нар койлэп , биеп кун,ел ачыла.
Очраша дуслар , туганнар , «Сабан Туй» бэйрэмендэ.
Хормэтлилэр батырларны , бизэлгэн мэйдэннэрдэ.
Ямьле бэйрэм бердэм итэ , халыкны « Сабан туе»,
Рухландырып эшлэрендэ , гамуми була уе.
Ун,ыш телэп , ж,ирдэн , куктэн , шауласын иген – кырлар.
Бергэ булып бэйрэм итик , чиксез булсын шатлыклар.
(12,06,2011,)
Свидетельство о публикации №111112902007
Филюза Шакирова 15.12.2011 19:45 Заявить о нарушении