Сынмасын кун, елдэ канатлар!
Кыен чаклар бирсэ язмышлар ,
Туры юлны борса тормышлар ,
Капласа давыллы болотлар ,
Сынмасын кун,елдэ канатлар.
Ун,айлы бармаса эшлэрен, ,
Кузлэрдэн тамсада яшлэрен, ,
Ашмаса телэклэр тормышка ,
Сабырлык , туры юл – табышка.
Тошсен хэм егылсын бар тэнен, ,
Канап борын , ватып тезлэрне ,
Сызлауга туз кысып тешлэрен, ,
Тик тошермэ рухлы кун,лене.
Ачу итеп болганчык тормышка ,
Шокер кылып биргэн язмышка ,
Донья мэшэкэтен онытмыйча ,
Яшик зихен , рухны югалтмыйча .
(28.11.2011.)
Свидетельство о публикации №111112800923
Филюза Шакирова 15.12.2011 19:51 Заявить о нарушении