Трыялет

Зірні на ўсмешку дзяцей,
Адчуй у ёй шчасце і радасць,
Сэрца сваё абагрэй,
Зірні на ўсмешку дзяцей.
Няма нічога ў свеце мілей.
Няхай адступіць душэўная слабасць.
Зірні на ўсмешку дзяцей,
Адчуй у ёй шчасце і радасць.


Рецензии