О лесных пожарах

Якби я мала силу неймовірну,
Яка б могла творити чудеса,
То врятувала б любу неньку Україну,
Адже тепер зникає вся її краса.
У засухах вмирають віковічні луки,
В пожежах гинуть велетні ліси.
А винен той, хто робить бісові «Прилуки»,
А також депутатські пси!


Рецензии