Волшебная вещь
Річ, що втамує всі мої бажання,
Її б тоді навіки зберегла,
Виконуючи друзів всі прохання.
Для себе ж взяла лиш одне
Але цінніш од нього не знайдеш у світі.
Я попрохала б річ про те,
Щоб в щасті це життя прожити.
А також не забула б я про дім,
Про рідну нашу неньку Україну.
Бо ворогам, без захисту, доступна вона всім,
Врятую я її в тяжку хвилину.
Хай стане влада дбати про народ,
А не лише про власні дивіденди.
Тоді старий дідусь врятує свій город,
З податків знімуть майже всі проценти.
Почнуть усі заводи працювати
І гривня подолає долар наче те хлоп’я.
Робітники не будуть більш голодувати
І знищить Україна помаранчевого короля!
Свидетельство о публикации №111112808682