Цiнуймо, молiмося!

Від нас пішов, щоб нам жилося в світі.
За нас страждав, та був розп'ятий на Хресті.
Задля людей, як пише в Новому завіті,
Зійшов з небес, та в чоловіка воплотивсь!

Ласкавий наш, правдивий, чистий, сильний!
Прийди у серце кожного із нас!
Подай нам віру і безмежнеє довір'я.
Охорони, оборони і нині й повсякчас!

Тож бережімо церкву, разом з Богом!
Цінуймо, поклоняймося, славім!
Співаймо Господові пісню нову,
Він нас безмежною любов'ю озорив!


Рецензии