Blessing

Hallowed be your name

Through the halls of fame

Dead will be you pain

Hallowed be your name



Hallowed be your heart

Each and every part

Purest piece of art

Hallowed be your heart



Hallowed be your days

Their twisted ways

I`m the one who prays

Hallowed be your days



Hallowed be your name

Now pronounced with shame

Light will still remain

Hallowed be your name.


Рецензии